A gépészmérnökök miben járnak?
Figyelt kérdés
Nyilván függ a munkahelytől is, illetve a munkakörtől de mégis? Öltönyben?2012. nov. 27. 18:31
1/6 anonim válasza:
Mivel függ a munkahelytől és beosztástól, ezért az öltönytől kezdve a munkavédelmi sisak-póló-farmer kombinációig bármiben.
2/6 Shai-Hulud válasza:
Többnyire cipőben, de nyáron sokan szandálban is. Ilyenkor meg lassan előkerül a bakancs és a hótaposó is.
3/6 anonim válasza:
Na ez az kisapám... van diplomád, csak az élethez vagy h.lye.
4/6 A kérdező kommentje:
Az első kettőnek kösz a normális választ.
3#:Látom alapból nem bírod a diplomás embereket, de csak hogy tudd, nem még nincs diplomám. Sőt még érettségim sincs, csak szimplán kíváncsiságból kérdeztem meg.
2012. nov. 27. 19:38
5/6 anonim válasza:
Úgy ahogy az első mondja.
Én gépészmérnök vagyok. Műszakvezetőként dolgozom egy gyárban.
Acélbetétes munkavédelmi bakancsban és ugyanolyan egyen munkás ruhában vagyok mint bárki más az üzemben.
6/6 anonim válasza:
Irodai munka gyárban:
Farmer, pulóver, munkavédelmi bakancs, kint pedig kabát.
Aki akar az melósruhát is felvehet vagy akár öltönyt is, de senkit sem érdekel miben dolgozol. Vehetsz szandált is, te lábad, te felelősséged. Persze valahol biztos mindent betartatnak és sisak nélkül wc-re se mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!