Mennyit kereshet havonta egy ilyen buszsofőr?
Figyelt kérdés
Hétfőtől szombatig minden nap reggel fél 6kor indul, legyűr kb 200 km-t; ottmarad a városban, majd fél 3 fele jön vissza. Vasárnap este 5kor megy, odaér,majd 9 fele indul is vissza.2012. nov. 24. 11:38
1/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.Pl attól,hogy milyen kocsival megy.Én úgy tudom,hogy csuklós kocsi sofőrje többet keres mint egy szóló 12 méteresé. (illetve a busz korja is számít bár ez is egy pletyka) Az általad leírt adatok alapján ez egy távolsági járat amiért elvileg több pénzt kap a sofőr,mint mondjuk egy helyi járaton dolgozó.A helyis sofőrök 80-120 körül keresnek a helyközisek ez fölött. Szerintem a távolságis sofőrök nem keresnek 140-150 ezer forint alatt.De erről sofőr vagy annak hozzátartozója tudna biztosat mondani.
2/3 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy szóló, vagy csuklós buszról beszélünk. Helyi közlekedés és helyközi közt van különbség keresetben, de ez természetes. Amit leírtál az inkább ilyen turista jelleg, ott km pénz szokott lenni, de a túlfogyasztást le is vonják rendesen. Vagy adott összegű bére van, ez kisebb cégeknél jobban előfordul.
3/3 anonim válasza:
Ez inkább rendes távolsági, ismerősöm is ilyenen van hasonlóan megy ő is, és 200 ezer közelében kap( van, hogy kicsivel felette is) + sok egyéb juttatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!