Mennyit keres egy buszsofőr?
Nem akarok túl tudományosan fogalmazni, de én úgy hallottam, hogy jelenleg Magyarországon a képesítés bonyolultsága és az ahhoz tartozó munkabér nagyságának tekintetében a buszsofőrök és a mozdonyvezetők állnak a legjobban.
Konkrét összeget nem tudok.
Első válaszoló vagyok.
Igen, elég nagy felelősség annyi embert vinni nap mint nap, nem sajnálom én tőlük a pénzüket, csak tényként közöltem valamit a bérezésről.
2011-12-19 19:14!
Van ebben igazság. De ennyi erővel az autód elé is ugorhat bárki, vagy ilyen célból szembe megy veled az autópályán. Akkor ne üljünk soha autóba?
Amúgy ha én tévedek a munkahelyemen, fölrobbanhat egy egész üzem. A jobbik esetben, ha túlélem, mehetek a börtönbe. Mégsem keresek többet, vagy talán annyit sem, mint egy buszsofőr.
Persze én sem tőlük sajnálom. Inkább csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy sokan keresnek aránytalanul keveset.
(Bocs a kis kitérőért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!