Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fajta pszichológusok...

Milyen fajta pszichológusok léteznek és melyik a legkeresettebb ezek közül? Melyik keres többet?

Figyelt kérdés
lécci ne írjatok olyanokat, hogy nem lehet vele elhelyezkedni mert egyik sem keresett, és hogy nem keres sok pénzt, mert nem erre voltam kiváncsi... :)
2012. nov. 21. 16:29
1 2
 11/16 Flector 67 ***** válasza:
Egy pszichiáternél mégis mi a drága a magán praxisban?
2012. nov. 29. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
A 25 millió Ft-os rendelő + vállalkozói engedélyek, járulékok.
2012. nov. 29. 22:13
 13/16 Flector 67 ***** válasza:
Szerinted 25 millió egy rendelő? Hát akkor mit szóljon a többi magánorvos?
2012. nov. 29. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi. A magánorvosoknak is drága, nem is engedheti meg magának mindenki, hogy jó helyen legyen szép, modern rendelője. A különbség viszont, hogy egy urológushoz elmész akkor is, ha egy romos kis vacakban praktizál, egy pszichiáterhez már korántsem biztos.
2012. nov. 29. 22:56
 15/16 Flector 67 ***** válasza:
Hát jó, legyen ennyi egy rendelő. Ellenben egy urológusnak nem árt, ha van egy UH-ja. Az meg legalább 40-50 milliónál kezdődik. Mellesleg rendelőt bérelhet is az elején. Szóval nem kell milliomosnak lenni a praxis beindításához.
2012. nov. 29. 22:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyílván, mindent meg lehet oldani. Hitelt is lehet felvenni, vagy lehet a lakásodban is praktizálni.. Én a standard, optimális esetről beszéltem, nem a 3. világbeli élhetetlenségről :)
2012. nov. 30. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!