Blazer X kérdése:
Valaki mesélne nekem a közmunkáról?
Figyelt kérdés
Legjobban az érdekelne mennyi a fizu, ennyien szoktak jelentkezni rá, meg hasonlók. Magyarul mindent akarok róla tudni. :)2012. nov. 20. 14:58
1/6 anonim válasza:
Kb 37500 forint.Többet nem tudok róla.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem az ügyintéző azt mondta, hogy bruttó 48-at kapok, és 2 hónapot kell lehúznom. Tehát olyan 46-47-et kapok kézhez 1 hónapban, feltéve ha az a koma jól tudja.
2012. nov. 20. 15:35
3/6 anonim válasza:
Közben utánanéztem.Jogos,ez még tavalyi összeg.Te tudod jól.
4/6 csibexke válasza:
8 órások 47.000 nettó amiböl pont meglehet dögleni.... én már fél éve nyomom egyhuzamba,de van akinek 10 hónapos a szerződése....
5/6 A kérdező kommentje:
Uhh... :S Az fincsa, de én még azt lehet mondani olyan szinten szerencsés vagyok, mert még most fejeztem be a sulit, és jövőre ha minden jól megy akkor meg lesz a hegesztő szakmám (sajnos idén nem sikerült), aztán meg egy pék képzésen gondolkozok, vagy szakács képzésen mert szeretek sütni/főzni. :) (Feltéve ha anyám nem stoppolja le a konyhát :D )
2012. nov. 20. 15:48
6/6 HammerFist válasza:
Nekem 8 hónapos szerződésem van,havi 47.026ft ot kapok de hetente fizetnek bankszámlára.
Nem magam jelentkeztem rá hanem kiutaltak a munkaügyi központtól és ha nem vállaltam volna el egy évig még azt a kis p.csányi 22.800ft-ot is megvonták volna! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!