Mesélne valaki a mentőápoló munkáról?
Én csak a 30 napos képést hagytam ki nem is tudtam hogy van!Normál főállásnak teknthető azaz minden munkanapot felszorzol 8 al és megkapod egy hónapban mennyi az alapóra.
Napi riasztásokban természetesen területi viszonyok is nagyban befojásolják.
pl vidéken nem lesz napi 20 riasztásod valószínüleg mert egyes helyeken esetenként 20-30 km is meg kell tenni sőt én dolgoztam molyan mentúálloáson is ahol 40 km re is volt település a körzetünkben.
Persze szilveszterkor"lemész a térképről",de eleinte inkább karácsonykor fogsz dolgozni és nem szilveszterkor,de akkor is elég szép a mocorgás.Azért karácsonykor hogy a családosok(akiknek van gyerek)otthon tudjanak lenni és azért nem szilveszterkor hogy neked is legyen gyerek:D.Dolgoztam nagyvárosban és kisvárosban is karácsonykor hát nem épp a bajtikkal való karácsonyi énekelgetésről szólnak a szolgálatok az ünnepekben.
Riasztások száma és jellege is random...van hogy a levél nem mozzan a mentőállomáson nemhogy mentő kimenne,de van hogy nem is látod csak reggel meg este mikor végzel.
Ez egy ilyen életforma!személy szerint a fél orszégban tudom hol van jobb kv autómata és hogy hol lehet zsendvicset/lángost/valami gyorskaját/vagy csak felvágottat zsemlét veni gyorsan ha van időnk és ha nincs forrócsokin kibírok 12 órát(de max 2 mert volt hogy a kapuccsinózás annyira betett hogy este engem ápoltak a műszak végén,de csak miután letettem a szolgálatot 170/110 RR)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!