17 évesen, hogy juthatnék munkához? SOS!
Figyelt kérdés
Sajnos a családom elég rossz anyagi helyzetbe került, így édesanyám nem tud minket már eltartani. Legnagyobb testvérként szeretnék segíteni a helyzeten. Hajlandó vagyok a középiskolát otthagyni abban az esetben ha találok valami fix munkalehetőséget. Sajnos a diákszövetkezetek csak 18 éven felülieket alkalmaznak iskola időben, sőt nagyrészt nyáron is. Milyen helyeken érdemes próbálkoznom? Tudom, hogy iskolában lenne még a helyem, de ha valamilyen úton módon tudnám segíteni a családom, azt meg is fogom tenni!
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
2012. nov. 19. 10:25
2/2 anonim válasza:
Mekibe nem igazán vesznek fel 18 év alattiakat. Szalagmunkával próbálkozhatnál esetleg, ha van a közeledben ilyen lehetőség, oda mindig kell ember. Esetleg szórólapozás? (ezt suli mellett is csinálhatod, délutánonként) De én azt javasolnám inkább, hogy ha már nem sok van vissza az érettségiig, és ki tudnátok húzni valahogy, akkor tanulj inkább, hiszen, ha az megvan, mégis egy fokkal több esélyed van. Ha leérettségizel, és szerencséd van, talán valamiféle könnyedebb irodai munkát is kaphatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!