Lehet 13 évesen valamilyen állásom?
Figyelt kérdés
Tudom, a legtöbb korombeli inkább apuci pénzéből él, minthogy dolgozzon, de én szeretnék keresni magamnak pénz, csak az a baj, hogy még csak 13 éves vagy. Lehet így is állásom, ha igen tudnátok mondani egy párat, köszi:)2012. nov. 18. 11:59
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, ugyanis a munkavállalás alsó korhatára 16 év.
2/6 A kérdező kommentje:
ohh, basszus:/
2012. nov. 18. 12:17
3/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2012. nov. 18. 19:46
6/6 anonim válasza:
Elvileg nem. Gyakorlatilag esetleg megkérdezheted ismerőseid, van-e egy kis munka a cégüknél vagy amit otthon csinálhatnál és amiért cserébe kapsz egy kis zsebpénzt.
Amúgy miért akarsz dolgozni? Ennyire pénz kell? Nem éltek jól? Szerintem inkább igyekezz minél jobban tanulni (tényleg), mert most tudod a jövőd megalapozni. Én huszonéves vagyok és nagyon bánom, hogy gyerekként, tiniként nem foglalkoztam jobban ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!