Jótanácsok esetleg tippek?
19éves lány vagyok holnap megyek állásinterjúra, bár nem ez az első, de most biztosra akarok menni, nagyon szeretném ezt a melót.
Mire figyeljek pl gesztikulálás, testtartás, mit vegyek fel? Hajamat gumizzam fel (vállig ér) vagy süssem be és engedjem le? smink enyhén vagy egyáltalán ne? minden jótanács érdekel
ez egy irodai ügyintézős munka lenne egy nagyobb cégnél.
olvastam neten hogy nem illik farmerban menni, nekem van egy nagyon sötétkék csőszárú farmerom esetleg magassarkú csizmával és egy egyszerű fekete vagy vajszínű v nyakú pulcsival és egy vékony kendővel jó? plusz hosszabb combig érő fekete posztókabáttal???
Irodai ügyintézős munka és szombaton van az interjú? Azt hittem, hogy butikba mész.
Na mindegy, én kosztümben szoktam menni. Szempillaspirált meg tust szoktam feltenni. A hajamat nem szoktam felkötni.
Még kezdő és naiv vagy. :) Lehet valami "házalós" munka.
Majd írd meg mi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!