16 éves vagyok, érdekelnek a banki dolgok, tőzsde, hogyan érjem el hogy ilyen munkám legyen? (szeretnék sok pénzt keresni)
Na szóval bocsánat a megfogalmazásért, nem tükrözi teljesena dolgot de nem tudtam értelesebben megfogalmazni.:D
Nem vagyok egy túlságosan hülye gyerek ilyen téren... Úgy gondolom, hogy jó üzleti érzékem van/lenne, tanulmányi átlagom is 4-5. Már egy ideje gondolkodok azon hogy bankári pályát szeretnék választani magamnak... Szeretnék pl bankban dolgozni mint felsőbb szintű alkalmazott. Vagy még ami érdekelne a tőzsde.
Hmmm tőzsde nem sokat tudok még róla, csak a lényeget:
HA ÜGYESEN CSINÁLOD, JÓ STRATÉGIÁT DOLGOZOL KI, MEGVAN AZ ALAPTŐKÉD,ÉS VAN EGY KIS ÉRZÉKED HOZZÁ... AKKOR JÓ SOKAT KERESHETSZ VELE.:)
Érték tőzsde vagy inkább árutőzsde? Érték kicsit érdekesebbnek tartom. Mennyi kezdő tőke kéne minimum? Hol tudnék olvasgatni erről? Teljesen az alapoktól kezdve. Úgy tervezem, hogy vannak külföldön ismerősömék pár évre kimegyek hozzájuk, megszedem magam hazajövök és elkezdek befektetni. Persze előtte elvégzem a megfelelő iskolákat... Tényleg milyen iskolát kell ehhez végezni? Csak sima közgazdász vagy mi?
Vagy tegyük fel, hogyha olyan szeretnék lenni mint Friderikusz Sándor az OTP vezér igazgatója, ahhoz mit kell tennem? Ha nincsenek kapcsolataim alapból halálra vagyok ítélve az ilyen nagyobb beosztásokra?
Fú ennyi hülye kérdést...:D Bocsánat csak érdekel a dolog. Remélem kapok néhányra választ..
Eldöntöttem hogy sok pénzt fogok keresni.;) Köszöntem a válaszokat.
Az utolsó rosszul tudja...
A devizatőzsdét a legnehezebb megtanulni, a nagy érzékenység miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!