SOS! Két állást hirdet ugyanaz a hely, gáz mindkettőre beadni?
Az egyikhez felsőfokú képesítés kell, az enyém megfelel, csak az elvárt tapasztalat hiányzik (pályakezdő vagyok), a másik középfokú képesítést igényel, viszont van egy speciális követelmény, aminek megfelelek, és szerintem kevesen. Szívesen beadnám mindkettőre, mert az elsőt nagyon szívesen csinálnám, de félek, hogy gyakorlat nélkül azt mondják nem, a másik is érdekelne. Ha beadom mindkettőre, mégis milyen kísérő szöveget írjak? Vagy ne indokoljam meg? A motivációs levelemben írjam le, hogy mindkét feladatkört szívesen ellátnám? Segítsetek légyszi!:)
Egy másik kérdés: ez a hely a lakásomtól kb. 2 percre van, ezt belefogalmazzam valahogyan a mot. levélbe?
ezzel vigyázz!
én úgy jártam, hogy míg az egyik állásra várakoztam, a másikat betöltötték, végül az elsőre sem feleltem meg...
Add be mindkettőre! Mostanában nehézkes munkahelyhez jutni, így minden lehetőséget érdemes megragadni, főleg, ha érdekel is.
Teljesen külön írj mindkettőre, kiemelve azokat a tulajdonságokat, jellemzőket, amelyek az adott álláshoz kellenek. Esetleg megemlítheted, hogy a másik munkalehetőség is érdekelne. Lehet, szimpatikus leszel nekik, de az adott állásra nem felelsz meg és a másikra szívesen behívnak.
Azt, hogy közel laksz, mindenképpen írd bele! Hiszen ez egy nagyon jó érv arra, hogy Téged válasszanak.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!