Mennyit keres egy szórólapos, belső postaládás terjesztéssel?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 08:30
1/8 anonim válasza:
Öcsém diákmunkaként dolgozott ilyet. Valami 1-2ft/szórólap bérezéssel.
Nincsenek túl fizetve az biztos.
2/8 A kérdező kommentje:
De az nem olyan volt, hogy állt és osztogatta az utcán? Azért itt gyalogolni kell rendesen, stb...
2012. nov. 10. 09:16
3/8 anonim válasza:
Nem!
Ő is gyalogolt meg biciklizett nem keveset. Postaládás munka volt az is.
4/8 anonim válasza:
Én csináltam 50 Fillér/ szórólap. Nagyon nem éri meg,egy 5X20 tömbös házban nem keresel 100Ft-ot. A biciklit szinte minden hónapban javítani kell mert nagy súly van rajta, és a fél fizetést elviszi. Nagyon nem éri meg keres más munkát.
5/8 A kérdező kommentje:
Úristen... akkor azért nem mondott részleteket, ráadásul 2. ker, én meg a 11-ben lakom.
2012. nov. 10. 09:54
6/8 anonim válasza:
Csak nem a drágaságos E.Balázs volt a vonal másik végén?:)
7/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, de valami Kacsa utcába kellett volna menni hétfőn 7 órára. Hát nem mentem el!
2012. nov. 13. 12:36
8/8 anonim válasza:
Értem. Csak mert én neki dolgoztam,és másfél hónapig nem láttam a fizetésem, különben le is lépett volna az a tag, csak kellett egy telefon..;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!