Kérdésem az hogy mennyi ideje kerestek munkát, és mik az okok amiért nem vesznek fel?
Kérdésem 20-30 közötti fiataloknak szól, felsorolás szerint írjatok:
- hány éves vagy
- mennyi ideje keresel
- okok (szimpátia megkülönböztetés stb.)
- mi a Végzettséged
- hova való vagy
Szia
22éves, 2éve, érettségi, és van egy okj-s tanfolyamom (eladó), bp.
Tapasztalathiányra hivatkozva nem vesznek fel sehova.. :S így meg kicsit nehéz :S minden területen probálkozom, voltam telefonos operátor, amikor értékesíteni kellett..na az nagyon utálatos munka..meghát a fizetés is jutalékos...
mehettem volnakis abc-be dolgozni, napi 8-10óra munkáért kaptam volna 60ezer ftot, bejelentéss nélkül stb... köszönöm ebből nem kérek...
erősen gondolkodm, hogy külföldön kéne próbálkoznom... :(
a magyar lehetőségek és a kereset eléggé gyatra.
* 22 éves
* 3.5 hónapja
* ha tudnám, akkor valószínűleg nem itthon ülnék munkanélküliként, általában mindig azt a választ kapom, hogy majd értesítenek. Persze ez soha nem történik meg..
* érettségi, középfokú általános gazdasági és statisztikai ügyintéző, felsőfokú banki szakügyintéző
* Budapest
Nálunk is ez a helyzet.
22 év
5 hónap
tapasztalathiány, mert csak, majd értesítünk ...
érettségi, eladó, térberendező ...
Budapest környéke
Szia.
25 vagyok
- már évek óta (persze voltk állásaim de ezek időszakosak)
- fogalmam sincs miért nem sikerül csak olyan ami ügynöki vagy teljesítménybéres
- OKJ-m van
- Dél-Alföldi vagyok :(
21 éves lány
4 hónapja
nincs tapasztalatom,gyakrlatom, nyelvizsgám
OKJ marketing-logisztika-nemzetközi szállítmányozás
Szeged
2.vagyok
Nekem végre sikerült elhelyezkednem így majdnem 5 hónap után! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!