Felvettek az IL MAKIAGE-hez telemarketinges pozícióra. Tud róla valaki valami információt szolgáltatni? Csak hogy ne érjen váratlan meglepetés.
Én végül azért is nem mentem be első napon, mert féltem, hogy mi van, ha dolgozok nekik 450-ért nekik 2 hétig, majd jöhet a következő...
Na meg amiket olvastam... hát nem volt valami bizalomgerjesztő. Meg a nő sem aki interjúztatott.
éN itt dolgozom egy ideje, látom hogy a kérdést már régen tették fel, azóta vannak azért változások más a fönök és a stressz már nem olyan mint régen volt, nyilván itt is teljesíteni kell de nem ember feletti az elvárás,az viszont igaz h sokat kell dolgozni, mármint a napi 10 óra tényleg nem kevés, visuzont van heti 2 nap szabadnap. Van bejelentés is természetesen!
Én szeretek itt dolgozni.
izraeliek a tulajdonosok.
nem mindenkit jelentenek be
az emberek gyengeségét, nők hiúságát használják ki, és méregdrágán rábeszélik egy smink tanfolyamra, aminek az életben semmi hasznát nem veszik.
Ellenben az ő állításuk szerint sorba fog állni mindenki, hogy felvegyék sminkesnek, meg kozmetikába dolgozni azokat, akik itt végeznek.
most indították a smink akadémiájukat, amivel szerintem hasonló módon etetnek mindenkit, és a nők hiúságára apellálva minden másodikat bepaliznak.
Mondom: Izraeliek a tulajdonosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!