Aki takarítót keres (magánszem) miért tegez le, miért kérdezi van e gyerekem, magányos vagyok e?
ha közli, hogy csak azért, hogy mennyire oldható nekem meg a hétvége, csak ezért kérdezi.
de engem eleve már az irritál, hogy milyen alapon tegez...
gondolom ha egyszer ingyen takaríttatna legközelebb nem mennék.
engem inkább az zavar, hogy takarítani mennék, de személyeskedni, meg társalkodónőnek viszont nem...
Igazad van, ne tegezzen!
A többihez sincs köze!
Viselkedjen normálisan, nem csicskának mész oda.
akkor ezt normálisan is közölhetné. takarítót keresek extrákkal, vagy hasonló.
nem sokára lesz az interjú(ha annak lehet nevezni)kedvem sincs lassan ahhoz, hogy megjelenjek.
erősen gondolkodom, viszont a pénz nagyon kellene
hívott időpontra.
most nem mert tegezni...
javulás.
"Aki takarítót keres (magánszem) miért tegez le, miért kérdezi van e gyerekem, magányos vagyok e?
ha közli, hogy csak azért, hogy mennyire oldható nekem meg a hétvége, csak ezért kérdezi.
de engem eleve már az irritál, hogy milyen alapon tegez..."
Mert MEGTEHETI. És ez így van rendjén. Jelen esetben ugyanis az álláskereső alárendelt helyzetben van. Egy ilyen állásra jelentkezni fognak 50-en, ő pedig válogat. Ha te ilyesmin felkapod a vizet, valszeg nem fogsz munkát találni.
nem kaptam fel, mondtam neki, hogy nem értettem a közvetlen hangnemet, mert hallom, hogy itt-ott pl extrákkal keresnek titkárnőt és szereteném ha leszögeznénk a feltételeket. mit szeretne ő, mint munkaadó és egyeztetve azzal amit én, mint m.vállaló.
kilyukadt oda, hogy csak takarítás, de randiban benne lennék e, szoktam e inni, neki is tönkre ment a házassága, bla bla. és jegyzetelte hogy ismerkedésre nyitott vagyok e. és a sok jelentkezőből érdekes módon 2 ember a kompetens, akiket visszahív.
annyit mondtam, hogy ismerkedni ismerkedem, mert emberek vagyunk, de hogy randi az erős túlzás, mint fogalom.
erre kiforgatta, hogy persze emberek vagyunk, mindenkinek vannak szükségletei...
hát alszom rá, egyszerűen nem tudom hogy merjek e takarítani menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!