Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 2025-ös évi nyári Balatoni...

2025-ös évi nyári Balatoni szezon fizetések, hogy fognak alakulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mivel még sosem dolgoztam parton, de már millió helyről hallom nagyon összevissza béreket. Van aki milliókról beszél per hó, van aki csak pár száz ezerről.

No most, idén megyek én is vendéglátózni, milyen reális átlagbér várható?

Tudom-tudom, hogy heti 6 nap 12 óra, stb... Ismerem, mert ebben dolgozom, de most Balcsin képzelem el kalandvágyból ezt az évet. :)

Egy pultos, recepciós, szobalány, felszolgáló és hasonló munkakörben mennyi a reális fizetés NETTÓ-ban?

Köszi.

ma 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

"nettóban"

Akkor:

van valami adókedvezményed? Diák vagy, diákszövetkezeten keresztül, vagy kell fizetned tb-t?

Egyáltalán legálisan tervezel menni, vagy a feketézés is oké?

ma 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Most ha kapnál nettó 600 ezret akkor örülnél, hogy mennyire jól kerestél?Ez egy tök reális fizetés, de! A júlus pl. 23 munkanapos, de ha szombatozol is, akkor 27. Ez 12 órával felszorozva 324 óra egy hónapban. Erre kaptál 600-at. Milyen jó nem? Ez 1825Ft-os nettó órbaér. Így már nem jó gondolom... Meg amúgy is 324 óra meló után kidöglesz.
ma 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!