Milyen szakma felé menjek?
Sziasztok!
16 éves vagyok, van még 3 évem az érettségihez és szeretném eldönteni hogy mi legyek... Amiben jó vagyok és érdekel is az a matek-fizika-informatika. Kémia is érdekel, az más hogy 8.ban majdnem megbuktam belőle..:(
ajánlották a gyógyszerészt(bár gyenge vagyok kémiából), programozó, mérnök-informatikus, esetleg valami más ami jól kereső és 8 év múlva is keresendő állás lesz?
előre is köszönöm a válaszokat
mérnök - bármilyen, abból 150 év múlva is lesz kereslet
gépész vagy villamosmérnök mindig nyerő és majd az egyetemen eldöntöd milyen irányba szakosodsz (lehetőség szerint minden évben járj gyakorlatra is)
# 2:
Azért a bármilyen mérnököt nem ajánlanám, vannak olyan szakos mérnökök - pl.: OE-RKK - akik csak ki számban tudnak elhelyezkedni a szakmában, aztán a ruhaipari terméktervező mérnöki diplomájukkal varrónőként, vagy a nyomdaipari mérnökivel árufeltöltőként dolgoznak minimálbérért. És akkor még a halom környezetmérnökről nem is beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!