Diákmunka 15évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15éves vagyok, jövőre (2013. október elején) töltöm be a 16. életévemet. Szeretnék diákmunkát vállalni, amikor már betöltöttem a 16-ot. 175 cm vagyok, koromnál érettebbnek néznek az emberek, minimum 16 évesnek.

15évesen már vállalhatok diákmunkát?

Köszönöm előre is a válaszokat! 15/F

2012. okt. 29. 13:42
 1/4 anonim válasza:

Az állatkertbe, már lehet akár 12 évesen is segédkezni, viszont akkor, még csak szórólapokat lehet gyüjteni, ha érdekel állatkerti munka, akkor érdemes utána nézni, hogy a te korosztálybelieknek milyen munkát adnak...Még utána nézek, ha találok valamit szólok! ;)

Anna <3

2012. okt. 30. 08:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Vác-on élek,Anna ha lehetne,légyszives valami olyat keress nekem,ahol a bejutás nem kerül többe,mint amennyit keresek.

Nagyon köszönöm! :D

2012. okt. 30. 08:50
 3/4 anonim válasza:
Esetleg elvégeztél,vagy van olyan munka, ami kifejezetten érdekel?? (Anna)
2012. nov. 2. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Bármi jólenne, zsebpénznek kellene.

buli,utazás stb.-re.

Esetleg,tudnál valamit ajánlani?

Fizikai munka is megfelel,mert versenyszerűen evezem,ugyhogy az sem okozna gondot.

Előre is köszi Anna

Szép napot!

2012. nov. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!