Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most akkor ezt megteheti a...

Most akkor ezt megteheti a munkáltató?

Figyelt kérdés

Az aén -és még pár kollegám 6 órás munkaviszonyban dolgozunk...-na már most van még pár emberke,aki ugyan így szeretett volna dolgozni,de nekik nem engedélyezték,ezért most elkezdtek szemétkedni,és a főnökség nyakára járnak,hogy akkor mi se lehessünk 6 órásak-ezért a héten felhívtak bennünket,hogy mondjuk el egyesével,hogy ki,miért dolgozik 6 órában?Én is elmondtam a magam verzióját-de ezt igazolni nem tudom-és nem is akarom,hiszen a szabadidőmben azt csinálok,amit akarok-és a többiek is..-na már most azt hallottam,hogy a jövő héten be kell vinni az igazoló papírokat,hogy úgymond igazoljuk le,hogy ez így van-e tényleg?

Akkor most utólag KÖTELEZHETNEK-E engem arra,hogy igazoljam,hogy miért 6 órázok?És mi lesz akkor,ha azt mondják,hogy csak 8 órában alkalmaznak minket?-én nem fogom elfogadni...-de én nem írom megf a felmondásomat-rúgjanak ki-és nem írok alá közös megegyezést sem,mert ez nem az-szóval jogos lenne-e egy munkaügyi per???

2012. okt. 27. 21:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

akkor nincs miről beszélni és szerintem olyan sincs,hogy a munkáltató számonkér,hogy mit csinálsz szabad idődben!!!!

Semmi köze hozzá és meg sem kell indokolnod,amúgy meg azt hazudsz amit akarsz,ha ilyenek!!!

A másik meg: jó béna munkáltató,ha a nyakára járnak az alkalmazottak,pedig ezt el lehetne rendezni neki simán,mivel ő a munkáltató,azt mondja NEM,akkor nem....

Itt nálunk azt mondják van helyetted 100 másik és no problem elküldeni,ha nem teszed azt amit mondanak,úgyhogy inkább örülnének míg van munkájuk!!!!

2012. nov. 8. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!