Mennyi a fizetése egy repülőgép pilótának?
Egy pilóta Magyaországon kb 640 000 Ft-ot keres havonta.
Itt van egy link ahol más szakmák fizetését is leírják
"Egy pilóta Magyaországon kb 640 000 Ft-ot keres havonta.
Itt van egy link ahol más szakmák fizetését is leírják"
Ezt ugye nem hiszed el? (bőven milla felett) de külföldön 3,2 millát is megkeres egy pilcsi
ÉN nem Magyarországon vagyok pilóta, nem is nagyon vagyok tájékozott annyira, hogy mennyit keresnek mondjuk a Malév-nél,de a fizetés nagy mértékben függ attól mennyi ideje repülsz, milyen utakra vagy beosztva, mennyit vállalsz stb.
szóval nálunk átlag fizetés nincs , sokminden meghatározza a fizetést !
Én Osztrák légitársaságnál vagyok , azért 3,2 millát nem keresek havonta, de én szinte csak hosszú utakra megyek !
és ha nem olyan nagyon hosszú utakra mennél, hanem olyanra hogy még aznap haza is érj? akkor egyszerűbb lenne a családalapítás. mondjuk London-Berlin-Bécs-Pozsony-Budapest vonalat szerintem simán meg lehet tenni utasszállító repülővel egy műszak alatt. vagy rosszul tudom, máshogy megy ez a dolog?
nem írnál egy kicsit arról, hogy hogyan valósítottad meg azt hogy pilóta legyél? én azt hallottam, bár lehet hogy hülyeség, de ahhoz hogy valaki pilóta legyen valami 6 lépcsős rendszeren kell átmenni. először könnyű szerkezetes repülő, aztán egymotoros kisrepülő, aztán egyre-egyre nagyobb, és a 6. után mehetsz utasszállítóra. ez igaz?
igen összetett egy kicsit, de leírom, ha lesz egy kis időm, vagy írjak privátot ?
Bár én nem Magyarországon lettem pilóta, de nem másabb , ugyanazok a követelmények szinte mindenhol kisebb változásokkal, szóval a fő követelmény mindenhol ugyanaz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!