Hogyan lehetek repülőgép pilóta?
Szia, inkább kérdezősködj reptereken, vagy az index.hu pilóta fórumaiban, vagy az airportal.hu-n. Azt hiszem, az airportalon olvastam pár napja, hogy ezen a pilótaképzés.net tele van egymásnak ellentmondó információkkal, féligazságokkal.
Sokkal egyszerűbb a lakóhelyedhez közeli reptéren érdeklődni, vagy keresni pilóta fórumokban valakit, aki ért hozzá... de vannak még repülős hírportálok (airportal, iho, jetfly, kerozingőzös), ott is van számtalan kisgépes képzéssel foglalkozó hír/cikk. Némelyikre írnak hivatásos pilóták is. Őket is meg lehet keresni, szerintem tudnak segíteni. Ez azért több, független forrást jelent, és nem csak egy gagyi honlapot. :) De még a hírportálok facebook oldalát is felkeresheted...
Egy pilótaképzés során 1,8 millió - 2 millió forint körüli összeget lehet elkölteni. Szerintem nem mindegy, hogy egy összetákolt, mindössze két éve sem létező (a NIC szerint 2012.szeptember 21-én regisztrálták) honlapnak hiszünk, vagy pedig a saját szemünkkel győződünk meg valamiről.
Köszi a választ!
Igen, az Indexes fórum tényleg tök hasznos! Meg azt is kitaláltam már mikor megyek ki a repterekre.
Egyébként, ha kikérhetem a véleményed, Te melyik sulit ajánlanád? Úgy tűnik, eléggé benne vagy a témában.
Magyarországon az én véleményem szerint 3 jó pilóta iskola létezik, ezek pedig a: Nyíregyháza, FlyTeam (Budapest&Szeged) és PannonAir (BP).
Elég sokat foglalkoztam a dologgal, jó sok szempontot figyelembe vettem. Én őket ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!