Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itthon végezhető munkát...

Itthon végezhető munkát szeretnék, de nem internetes munkát. Hol nézhetek ilyenek után?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 16:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Napok óta mást sem csinálok csak itt ülök a gép előtt és böngészek a neten otthon végezhető munka ügyében. És mi történik? Vagy piramis, vagy "fizess be kezdő csomagra" vagy át dob egy másik oldalra ami megint átdob egy másik oldalra, vagy az adott oldal már nem létezik. Gyeden vagyok a kisfiammal itt a tél a nyakunkon és szeretnék egy kis plussz jövedelemhez jutni, de nem tudom hol találhatok ilyet. Pl.: gyöngyfűzés, borítékolás stb..... Tud valaki segíteni???
2012. okt. 24. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan, hogy "otthon végezhető munka". Vagy értesz valamihez, amit otthon is lehet végezni, vagy nem. Te nyilván nem értesz.

A borítékolás, gyöngyfűzés mind átverés. Már 20 éve is az volt.

2012. okt. 25. 03:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Miért mihez kellene értenem? Van egy 1 éves kisfiam, itthon kell, h legyek vele, itt a közelben bölcsire nincs lehetőség. Elvégzem a házimunkát, főzök, mosok, takarítok és a többi időmet a kisfiamra szentelem. Légyszi adj egy-két tippet, h mihez kellene értenem? Tartsak tyúkot és adjam el a tojást? XD Vagy süssek megrendelésre süteményt? Vagy mire gondolsz? :)
2012. okt. 25. 07:29
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értem, hogy a munkaadókat nem az érdekli, hogy hány éves gyereked van, meg van e bölcsi vagy nincs. Ezek miatt senki nem fog neked munkát adni. Munkát akkor kapsz, ha értesz is valamihez. Az interneten is, meg máshol is.
2012. okt. 25. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

Akkor kapsz bármilyen otthon végezhető munkát, ha ahhoz amúgyis értesz.

Például, ha valaki ért a weboldalszerkesztéshez, programozáshoz, grafikához, fordításhoz stb., akkor megállapodhat a munkaadóval, hogy otthon elvégzi a munkát, és majd elküldi. De hogy bármilyen területen otthon elvégezhető dolgot csinálj, ahhoz értened kell valamihez, amiért egy munkaadó neked adja a munkát!

Szakmához értés nélkül nincsenek ilyen gagyi otthoni dolgok, ha erre gondolsz. Mert az egyszerűbb dolgokat megoldják az ismerősei az illetőnek, nem fog ezért pénzt fizetni. Bárki aki ilyesmit ajánl, az átverés.

Az nem hat meg senkit, hogy hány éves a kisfiad, meg hogy főzöl, mosol stb. Hatalmas a munkaerőpiacon a verseny, szóval potyára nem adogatnak otthonra munkát senkinek.

2012. okt. 26. 23:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentedet. Te legalább kicsit toleránsabb voltál, mint az előtted szóló :)
2012. okt. 27. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen nyelvet beszélsz? (nem makogsz,hanem magas szinten beszélsz) én lehet tudok segíteni.
2012. okt. 30. 20:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Magas szinten nem beszélek nyelvet, mivel az iskolában nem valami jó módszerrel tanítják az idegen nyelvet. Külön nyelv vizsgát meg nem végeztem el.
2012. okt. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!