Mi az istenért kell a Tescoban 3 műszakban dolgozni egy bérszámfejtőnek?
Figyelt kérdés
Fel nem tudom fogni,hogy miért kéne éjszakáznom bérszámfejtőként. Ha valakinek problémája van megtudnánk beszélni teljes munkaidőben, ha meg ép nem dolgoznék létezik telefonos elérhetőség is. Ráadásúl nálunk ugye elég sűrűn változnak a törvények így és így elég nehézkes lenne oktatásra menni.2012. okt. 22. 10:04
1/5 anonim válasza:
Ez elég furcsa.... Annyi munka van, hogy 3 műszak szükséges ehhez??? Merthogy árufeltöltésre kell ennyi, az teljesen érthető. Folyamatosan van mit tenned?
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor mennyi a nettó fizetésed? Kapsz éjszakai pótlékot?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia
Nem dolgozom ott, csak láttam egy Tesco-s álláshirdetést és abban láttam, hogy 3 műszakos munkarendet kell vállalni.
2012. okt. 24. 16:45
3/5 anonim válasza:
Lehet éjszaka kizavarnak polcot pakolni, ha nincs sok papírmunka..
4/5 anonim válasza:
Igen, simán van olyan, hogy az igazgatósági folyosóról is kiküldenek még takarítani is, ha ott éppen nincs semmi, kint pedig szükség van emberre.
5/5 anonim válasza:
Ez megszokott dolog a Tesconál. A kisebb hipermarketekben nem feltétlen van erre személyzet, így gyakran egy nagyobb áruház még legalább 5 vagy akár 15 másik áruház bérszámfejtését csinálja. Ezt egy műszakban képtelenség véghez vinni, ezért van több műszak. Az picit túlzás hogy elküldenének polcot tölteni vagy takarítani. Te mint dolgozó a saját területed tisztaságáért felelsz, ez pedig az iroda ahol dolgozol. Nem fogsz felmosni az üzletsor előtt. 3 műszakban többet vihetsz haza,mint 1 műszakban,így megint csak Te jársz jól. Bérszámfejtőknek elég sok a feladatuk, de ha jól végzed a munkádat, biztos állásod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!