Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik bankhoz ajánlott ma...

Melyik bankhoz ajánlott ma elmenni dolgozni?

Figyelt kérdés
Budapesten keresek banki állást, de lehetőleg olyat, ami jól fizet, vagy legalábbis nem bruttó 120e ft-ot. (angol nyelvtudás és közgazdász dpilma)
2012. okt. 21. 11:37
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ahol van felvétel, oda ajánlott menni!
2012. okt. 21. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Nehogy azt hidd, hogy annyira válogathatsz, meghogy majd két kézzel fognak érted kapkodni.

Angol nyelvtudás, közgazdász diploma? Tudod hányan mondhatják el ezt magukról?

2012. okt. 21. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Oda érdemes menni, ahol adnak munkát. És nem biztos, hogy az bank lesz. Képzettebb emberek jóval alacsonyabb munkára kényszerülnek.
2012. okt. 21. 12:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Hahó Emberek!!!! Elég érdekes stílusban kaptam válaszokat. Az angol nyelvtudást és a diplomát nem azért írtam, hogy felvágjak, egyértelmű, hogy ma már a diploma szinte olyan elvárás, mint régen az érettségi, az angol meg szinte alap nyelvtudás mindenhol. Azért írtam, hogy ez legalább megvan! Az "ajánlott" arra is vonatkozik, hogy melyik bank áll ma stabil lábakon Magyarországon, mert a kisebbek közül sokan épp kivonulni készülnek és csak kintlévőségeiket szedik vissza. Épp egy olyan cégtől kapom meg napokon belül a felmondásomat, amelyik becsődölt (más terület), ezért nem szeretnék olyan helyre menni, ahol várhatóan szintén ez a jövő - bár tudjuk, a jövő kifürkészhetetlen. A bruttó 120.000 ft arra vonatkozott, hogy egy ismerősömnek banki call centerben ennyit ajánlottak, tehát hallom, tudom, hogy ma az ember nem válogathat a munkák között, de jó lenne tippeket kapni, ha esetleg jártatok valahol mostanság banki állásinterjún, hogy hol nem volt jó tapasztalatotok. Előre is köszönöm! (Bocs, de ezt első körben nem volt alkalmam ilyen hosszan leírni.)
2012. okt. 21. 14:33
 5/8 A kérdező kommentje:
(Jóval alacsonyabb munkára is el fogok menni, ha kell, mert el kell tartanom a gyerekemet, de amíg van lehetőségem, addig próbálok hasonló munkakörben elhelyezkedni, mert időbeosztásban talán kényelmes lehet, ha hozni-vinni kell a gyereket bölcsődébe. Ellentétben pl. egy szállodai vagy idegenforgalmi munkával, noha irodán is sokszor elvárt a túlóra.)
2012. okt. 21. 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. okt. 22. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
2012. okt. 22. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!