Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 32 évesen van még esély...

32 évesen van még esély pályamódosításra?

Figyelt kérdés

10 éve tanítok. Elég volt. Már nem csinálom szívesen ezért a pénzért. Úgy érzem váltanom kell, különben megkeseredem. 3 diplomám van és 2 idegen nyelven beszélek.

Szerintetek van esélyem átsorolni mondjuk valami hr-s munkára?

Kérlek a külföldet ne javasoljátok, családi okok miatt nem megyek. Azt se, hogy tanítsak magánban, belefáradtam, hogy gyakorlatilag csak azért tudok enni-inni-ruházkodni, mert 2 állásom van egyszerre. Szívesen dolgozom sokat amúgy, de egy helyen, méltányos fizetésért.

2012. okt. 19. 20:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ennyi nyelvtudással én nem HR-t, hanem Customer Service-t próbálnám valamelyik multicégnél a helyedben

multik amúgy is általában letojják milyen diplomád van, ha van jó nyelvtudásod és értelmes vagy

2012. okt. 20. 19:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 21. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Multit ajánlom vagy külföldet.Külfölddel mi a baj?

Szerintem érdemes beáldoznod a családod,valamit valamiért,vagy itthon fogsz nyomorogni minimálbérért.

Döntsd el.

Ennyi nyelvvel ne viccelj már 2 diplomával,bolond vagy ha itthon maradsz vagy marad a nagy multi.

2012. okt. 30. 10:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Az egyik gyerekünk fogyatékos. A büdös életben soha nem fog tudni megtanulni idegen nyelvet. Ezért van kilőve a külföld. Különben már rég elmentünk volna.
2012. okt. 30. 20:49
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
kérdező, simán megtanulná az idegen nyelvet, ha a szülei hozzáállása olyan lenne és idegen környezetben rá lenne kényszerítve...mindenesetre nem volt valami szimpatikus a kommented...
2012. nov. 2. 20:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Ezen kár okoskodni, én sajnos jobban látom. Még az anyanyelv elsajátításával is komolyan küzdünk. Itt nincs helye még egy nyelvi kényszernek.

Vagy az nem tetszett, hogy elmentünk volna rég? Szerinted jó olyan helyen élni, ahol a diplomás végzettségedért és lelkiismeretes munkádért havi 95e-t kaphatsz kézbe?

2012. nov. 2. 20:49
 17/17 anonim válasza:
Még hogy van-e? Persze, hogy van. Én is ezt teszem.
2015. jan. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!