32 évesen van még esély pályamódosításra?
10 éve tanítok. Elég volt. Már nem csinálom szívesen ezért a pénzért. Úgy érzem váltanom kell, különben megkeseredem. 3 diplomám van és 2 idegen nyelven beszélek.
Szerintetek van esélyem átsorolni mondjuk valami hr-s munkára?
Kérlek a külföldet ne javasoljátok, családi okok miatt nem megyek. Azt se, hogy tanítsak magánban, belefáradtam, hogy gyakorlatilag csak azért tudok enni-inni-ruházkodni, mert 2 állásom van egyszerre. Szívesen dolgozom sokat amúgy, de egy helyen, méltányos fizetésért.
ennyi nyelvtudással én nem HR-t, hanem Customer Service-t próbálnám valamelyik multicégnél a helyedben
multik amúgy is általában letojják milyen diplomád van, ha van jó nyelvtudásod és értelmes vagy
Multit ajánlom vagy külföldet.Külfölddel mi a baj?
Szerintem érdemes beáldoznod a családod,valamit valamiért,vagy itthon fogsz nyomorogni minimálbérért.
Döntsd el.
Ennyi nyelvvel ne viccelj már 2 diplomával,bolond vagy ha itthon maradsz vagy marad a nagy multi.
Ezen kár okoskodni, én sajnos jobban látom. Még az anyanyelv elsajátításával is komolyan küzdünk. Itt nincs helye még egy nyelvi kényszernek.
Vagy az nem tetszett, hogy elmentünk volna rég? Szerinted jó olyan helyen élni, ahol a diplomás végzettségedért és lelkiismeretes munkádért havi 95e-t kaphatsz kézbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!