Nem kapok étkezési jegy-et! Hol tehetnék panaszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
A gondom az,hogy cukrász tanuló vagyok és szerződésben benne áll,hogy kapnom kell étkezési jegyet,de nem kapom meg mindig.Szóval ha van egy nap hiányzásom akkor nem kapok semennyit.És akkor se ha nincs hiányzásom,csak valahogy még is lesz egy,amit a munkáltató valahogy oda produkál.Beszéltem az oktatómmal és azt mondta ne a Csongrád megyei iparkamarához menjek hanem Újszegeden az van állítólag valami iroda,na oda menjek.De az a baj hogy többet nem mondott ami érthető és én nem tudom mi az az iroda meg hol van.Valaki esetleg tudja ?
2012. okt. 18. 08:13
1/2 anonim válasza:
Nem tehetsz, mert ez csak adható juttatás.
2/2 anonim válasza:
Tudod valahogy bizonyítani, hogy a hónapban minden nap jelen voltál?
Blokkolókártyára vagy ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!