Ha 45 napig szabin vagyok attol még jár nekem is az étkezési jegy vagy sem?
Figyelt kérdés
Szeptembertöl mennék vissza dolgozni a régi munkahelyemre gyes alatt... És van 45nap összegyült szabim , azt kiveszem és az idö alatt jár ugyan ugy az étkezési jegy vagy csak akkor ha az adott hónapban min.15 napot dolgoztam? Elöre is köszi a válaszokat!2010. júl. 29. 15:16
1/1 anonim válasza:
Jááár??? Az étkezési jegy ADHATÓ természetbeni juttatás. Nem jár. Ha a munkáltatód akarja, adja, ha nem akarja nem adja. Ha van rá "belső szabályozás", mely szerint akkor kaphatsz, ha ledolgozol ténylegesen 15 napot, akkor értelemszerűen nem fogsz kapni. De az, hogy jár, az kis túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!