Gabesz333 kérdése:
Manapság mennyit keres havi nettó átlagban egy raktáros-targoncás? és megéri letenni rá a jogsit?
Figyelt kérdés
Azon töröm a fejem meg hogy megéri-e letenni a targoncás jogsit és úgy gondoltam hogy egyszerre tenném le az összeset.Úgy értem hogy sima és magas emelésű és az összeset egyszerre. Csak nincs ismerősőm aki ilyenben dolgozna és nem tudom mennyit lehet keresni így kb havonta2012. okt. 15. 19:20
1/5 anonim válasza:
Nem sokat. A raktári munkások talán 100-120 között kaphatnak nettó de ez is a munkáltatótól függ. Megcsináltatni az engedélyeket egy vagyon, így jól gondold meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy nem olcsó, csak sima raktáros kb 80at keres nettoban engem is most vesznek fel elvileg egy helyre és 77ezer Ft lenne a fizetés ami szépen mondva elég kevés. És azért gondolkodok ha lenne targoncás vizsgám akkor lehet-e többet keresni
2012. okt. 17. 09:55
3/5 anonim válasza:
Az én ismerőseim között aki targoncás állásra ment,olyan 100-150.000,-netto de ez vállalat függő
Esetleg,ha nem sikerül a meló,én meggondolnám a helyedben,hogy a munkanélküli által menjek el,mert úgy ingyenes!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy ingyenes, idén pályáztam is rá, de nem kaptam meg mert szerintük nincs targoncás állásra kereslet, nem tudom mit néztek de minden 3. állás targoncás. Szóval lehet saját pénzből teszem le ha úgy többet lehet keresni mert lassan a saját lábamra szeretnék állni és elköltözni csak hát 70-80ezerből szerintem elég nehéz lenne.
2012. okt. 18. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!