Lehet még találni intenzív fizikai melót itt M. O. -n?
Figyelt kérdés
Árufeltöltésre gondolok, csak sajnos változtak a dolgok és már nem a mennyiség megy, szóval ötleteket várok!!!2012. okt. 15. 16:17
1/7 anonim válasza:
Jön a tél , mehetsz havat lapátolni öreg.
2/7 anonim válasza:
Építőipar, de legjobb a fafeldolgozó az a legkeményebb fizikai munka, erdészetbe simán eltudsz helyezkedni, és ha van szakmád akkor tárt karokkal várnak szinte mert ott pl hiány van mert kevesen vállalják el. Az árufeltöltés is elég kemény főleg kisebb üzletekbe ahol nincsenek ilyen raklap húzó eszközök meg beltérre alkalmas targoncák, és egyenként kell szinte a több kilós dolgokat felpolcolni.
3/7 intrepid válasza:
A raktári árukiszedő, hívják még komissiózónak, az is tud kemény munka lenni, de vannak normális helyek, ahol azért nem szakítják meg az embereket. Ahol teljesítménybér van, ott szinte annyit dolgozol, amennyit bírsz.
4/7 A kérdező kommentje:
2 és fél évig dolgoztam árufeltöltésben. Elég jó állóképességem lett és nem voltam ennyire stresszes, mint most. Szóval valami hasonlót keresek, amivel úgy elvan az ember, csak ugye a válság miatt a termelés meg az ilyen egyszerűbb teljesítménycentrikus munkák leestek. De remélem, hogy nem mindenütt.
2012. okt. 15. 16:38
5/7 A kérdező kommentje:
intrepid: Én Pest megyében lakok és ott keresek de sehol sem találtam még teljesítménybérezős melót, csak hallásból :P
Köszi a tippet!
2012. okt. 15. 16:39
6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg még más? Akár weboldal.
2012. okt. 15. 20:02
7/7 hájaaa válasza:
Bútorszállító, illetve költöztetésben is keresik a jó fizikumú embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!