Ezt kiírhatom egy állásportálon?
végzettség képzettség és önéletrajz rovatba:
az egyetemet befejeztem záróvizsgák sikeresen teljesítve vannak, de nyelvvizsga bizonyítvány hiányában a diplomámat nem vehetem át, de a képzés lezárásáról igazolással rendelkezem.
vagy ilyet sem írhatok ki azért kérdezem, mert amúgy ezen kívül csak egy érettségim van, és a föntiekről csak egy papírt kaptam.
Nem részeltezném ennyire a dolgokat, ne hozd magad rosszabb helyzetbe alapból.
Van egy egyetemi diplomád és kész!
Ha majd eljutsz odáig, hogy konkrétan kérik, akkor megmondod, hogy mi a helyzet!
2-es
Igen, minden HR-es álma az olyan jelentkező, aki helyből hazudik az önéletrajzába.
Az meg minden munkáltató álma, aki egy egyetem alatt annyira nem volt képes, hogy egy nyamvadt középfokú nyelvvizsgát letegyen.
#3: OK, kiváncsi leszek, hogy ahol egyetemi végzettségü munkaeröt keresnek, egy ilyen indítással, hány helyre fogják "behívni"...
Sok munkaadó (nagy cégek is) magasról tesz a nyelvizsga-papírra, ha beszéled a kívánt idegen nyelvet, megfelelö szinten!
Akkor kérjél nyugodtan bocsánatot, már gimnazista koromban is dolgoztam és az egyetem alatt végig néha heti 30-40 órát. Mégis képes voltam elvégezni saját erőből.
A kábítás meg nem kell, az én időmben még 12e forint körül volt egy nyelvvizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!