Ha nem értek a retusáláshoz Photoshopban, annak ellenére kiírhatom bemutatkozásban az ismert programok közé? (Álláskereséshez)
Figyelt kérdés
Tudok vele képet méretezni, színtartományt változtatni, gradációs görbékhez értek, slice-olni tudok, színezni, rajzolni digitális táblán, plakátot készíteni, a rétegeket használni.2010. jún. 21. 14:50
1/2 anonim válasza:
szerintem gyakorold azt a retusálást mielött beleírnád, mert hátha pont erre lesz szükség. én tudok retusálni, nagyon egyszerü:)
2/2 anonim válasza:
írd bele egy rövid felsorolásba, hogy mit tudsz a PS-el csinálni.
amúgy én is csak kicsit értek a retushoz, pl ki tudok szedni egy feliratot a képből ha elég jó kedvem van és türelmem.
sliceolni perfektül tudok. webfejlesztéshez ez elég is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!