Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanuljak gépészmérnöknek tovább?

Tanuljak gépészmérnöknek tovább?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy gépész technikusi végzettségem, és még elvégeztem egy cnc forgácsoló képzést is. El is kezdtem dolgozni ebben a munkakörben, szeretem csinálni, átlagosan fizet.

Tudom hogy egy gépész mérnök jobban keres (mondjuk nem minden esetben), viszont külföldön valószínűleg nagyon jól keresnék a jelenlegi végzettségemmel is. És talán ezzel könnyebb kint munkát találni mint egy magasabb végzettséggel.

A kérdés hogy megérné-e nekem szerintetek befektetni időt, pénz, és energiát abba hogy ezen felül tovább tanuljak. (Azt is számításba véve hogy az egyetemi idő alatt kint mennyit meg tudnék keresni.)

Szeretném kérni a tanácsotokat, hogy mit tegyek. Előre is köszönöm!

2012. okt. 12. 19:44
 1/2 anonim válasza:
Én is technikusnak+CnC-s nek tanulok, én nem megyek tovább semerre ha végeztem, iszonyat pénzeket lehet leakasztani CNC vel külföldön, plussz ha akarnék sem bírnék tovább tanulni, nagyon drága minden, ha meg ingyenes akkor rögközkötés.... ugyanmár...
2012. okt. 14. 00:33
 2/2 anonim ***** válasza:

"szerintetek befektetni időt, pénz, és energiát abba hogy ezen felül tovább tanuljak"

A tudás az maga hatalom! Senni nem veszi el...

Komolyabban! Ismerősöm szintén gép.mérnöki végzettség után a Pénzintézet területén talált nagyon jó munkahelyet!( természetesen: képzéssel)

Sok sikert, és kitartást.

2012. okt. 14. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!