Tanuljak gépészmérnöknek tovább?
Jelenleg van egy gépész technikusi végzettségem, és még elvégeztem egy cnc forgácsoló képzést is. El is kezdtem dolgozni ebben a munkakörben, szeretem csinálni, átlagosan fizet.
Tudom hogy egy gépész mérnök jobban keres (mondjuk nem minden esetben), viszont külföldön valószínűleg nagyon jól keresnék a jelenlegi végzettségemmel is. És talán ezzel könnyebb kint munkát találni mint egy magasabb végzettséggel.
A kérdés hogy megérné-e nekem szerintetek befektetni időt, pénz, és energiát abba hogy ezen felül tovább tanuljak. (Azt is számításba véve hogy az egyetemi idő alatt kint mennyit meg tudnék keresni.)
Szeretném kérni a tanácsotokat, hogy mit tegyek. Előre is köszönöm!
"szerintetek befektetni időt, pénz, és energiát abba hogy ezen felül tovább tanuljak"
A tudás az maga hatalom! Senni nem veszi el...
Komolyabban! Ismerősöm szintén gép.mérnöki végzettség után a Pénzintézet területén talált nagyon jó munkahelyet!( természetesen: képzéssel)
Sok sikert, és kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!