Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Beleirjam-e az önéletrajzmoba,...

Beleirjam-e az önéletrajzmoba, hogy diszlexiás vaygok?

Figyelt kérdés

26 éves diplomás diszlexiá-diszgárifás-diszklakuliás lány vagyok.A problémám miatt 7 év alatt sikrült csak elvégeznem az egyetemet(ELTE Biológus szak).Nagynehezen csináltam ugyan angol középfokot(csak szóbelit az írásbeli alól felmentést kaptam),de nem igazán tudom használni.

Beleírjam ezt egy önéletrejzba?Vagy próbáljam elsumákolni?Az az igazság a gondom miatt a teszteket(pl egy átlag iQ teszt) sem tudom kitölteni...

2012. okt. 9. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
huhh igen nehéz kérdés... én nem írnám be. Megmondom miért. Mert a legtöbb ember előítéletes. AZT SEM tudja, mi ez probléma, de már ítélkezik. Ne rontsd az esélyeidet. Én is 6.5 évig jártam egyetemre az 5 helyett... és van szaktársam, aki 10 éve nyomja, és elvileg semmi baja... na de ez mindegy. Ne írd bele szerintem.
2012. okt. 9. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Nekem is csak egyetemen lett róla paírom.Előtte azt hittem/mondták,hülye/béna/lusta stb vagyok.Deha meg nem írom be,hát akkor tuti valami idiótának nézenk,amiért egy épkézláb mondtatot nem tudok leírni,és akkor jön,hogy maga diplomás,és még 2 számot,se tud összeadni,meg helyesen írni...?Nem tudom mit csináljak,oylan kilátástalan az egész:-(

Amúgy depresszioval is kezeltek(egyszer korházban is voltam) emiatt...Szeretnék dolgozni,mint más normális ember.:-(

2012. okt. 9. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a munkád során ez hamar kiderül, akkor írd bele.
2012. okt. 9. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
mit szeretnél dolgozni?
2012. okt. 9. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát a mai vllágban azt hiszem ez sajnos nem kivánságműsor...Persze szakmában,mint mindenki.

Amúgy szinte bármit ami nem ügynökösködés,vagy mondjuk Tesco pénztáros(bár oda ugyse kellenék mert túlképzett vagyok).Eddig egy interjún voltam az egy magánklinikán lett vona recepciós állás,de ott amikor megmondtam mi a gondom(rákérdeztek az IQ teszt utánn),azt mondták bocs,nem mert majd biztos össze fogom keverni az időpontokat,neveket stb...:-(

2012. okt. 9. 17:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Op az oda képes volták valamilyen karrierszerűséget befutni?
jún. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!