Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet kijátszani a...

Hogy lehet kijátszani a tachográfot?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
23%
Elvégzel levelezőn egy 36 órás titkosügynök-képző tanfolyamot.
2009. aug. 5. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Kamion soförök ismerik a trükköket, jómagam nem vagyok az, de papir irószerbe kapni taho korongot..

Én úgy csinálnám hogy számítogéppel rányomtatnék vmit aztán kicserélém, az eredetit meg eltüntetném..

2009. aug. 6. 01:07
 3/4 anonim válasza:
Kártyás tachográfra nyomtathatsz(elöttem hozzászoló) amugy nem érdemes kijátszani szerintem, olvastam hogy súlyos büntetések vannak.
2009. dec. 30. 12:22
 4/4 anonim válasza:
Hát anno még a korongos tachográfokat kilehetett kapcsolni egy kapcsolóval ,hogy ha nem épp legálisan beszerelték. Kártyással is lehet türközni pl.: mágnes a sebváltóra . De egyetértek az előttem szólóval nem éri meg vele játszadozni mert irtózatos büntetések vannak. Hallottam, hogy 10 perc túl vezetésért 800.000 Ft büntetéssel lett honorálva ... Szóval nem éri meg
2010. aug. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!