Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi keres manapság egy...

Mennyi keres manapság egy szakács?

Figyelt kérdés
Kérlek megyét vagy helyiségnevet mindenféleképp írj, hogy merre és h milyen jellegű a hely pl szállodai étterem, étterem, pub stb.
2009. aug. 5. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
külföldi is érdekel?
2009. aug. 5. 14:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Külföld csak angolszász országok.
2009. aug. 5. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Angliában élek,és itt kint szakácsnak mindig van meló lehetősége,aránylag jól is keresnek.(ha átszámolod a fontot forintba akkor sokkal jobban keresnek)
2009. aug. 5. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:

És kint abból a pénzből mennyire lehet megélni? Mármint pár év múlva terveznék csak kintit, de akkor feleségestől :)

Magyarországit is írnátok?

2009. aug. 5. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Én az otthoni helyzetet nem tudom(évek óta itt élek kint Angliában)Ha nincs gyerek,és a feleséged is dolgozik akkor nagyon szépen lehet élni,és félre is lehet tenni...De csak úgy van esélyetek a munkához,ha tudjátok a nyelvet.Ha szakács vagy és beszélsz angolul már most azonnal is tudnál dolgozni.A szakácsok nem létminimummal dolgoznak,bőven van túlóra lehetőségük,és ha ügyes még a kajája is megvan...
2009. aug. 5. 16:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még csak párom tud angolul, én kb alapszinten vagyok még, de folymatban van :) Ő pénzügyi téren kezd dolgozni, de kint más jellegű is jó. Elinduláshoz itthoni közvetítőn keresztül érdemes keresni vagy helyszínen próbálkozni?
2009. aug. 5. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:

www.londonimagyarok.hu

Ha angliába akarsz menni, akkor velük vedd fel a kapcsolatot, azért vannak hogy segítsenek.

2009. aug. 5. 19:15
 8/9 anonim ***** válasza:
a londonimagyarok.hu,nem rossz ha infó kell.Az ő álláshirdetésük egy kicsit furcsa,mert inkább a szállásra mennek rá,és nem a munkára...Ha valaki jól tud angolul akkor érdemes egyénileg kijönni,és próbálkozni,így tuti biztos,hogy nem akasztja le senki több 100 fonttal...Sokszor teljesen feleslegesen fizet az ember különböző ügynököknek,mert az ő segítségük nélkül is tudna boldogulni.De ha valaki alig beszél angolul,és akár egy szállodában is takarítana létminimumért az jobban jár ha otthonról keres ügynökségen keresztül állást.Persze komoly pénzösszegeket fizetve..Tanuljátok a nyelvet,és ha úgy érzitek tudtok kommunikálni akkor egyénileg csináljátok meg..(azt a pénzt amit egy ügynöknek adnátok avval 2-3 hét szállást is tudtok fizetni..)
2009. aug. 5. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Vas megyében testvérem szakácsnak készül. 4*-os étterembe (szálloda is van hozzá) 100.000 Ft-ot keresnek kb. Nem tudom, hogy a főszakács-e vagy aki mellette van. Mondta, hogy az egyik szakács pár hónapja elment, mert alacsony a fizetés. Most Ausztriába dolgozik.
2009. aug. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!