Szerintetek at fognak verni? Nemetorszagi munka
Kijottem Nemetorszagba segedmunkasnak. Az igert lakas helyett egy szakadt "putriba" lakok,és 3 utcaval arrebb van egy lakas ahova jarhatok zuhanyozni.
Nem is jelent be a fonokom! A igert 15 euro oraber helyett mostmar csak 7-8 eurorol beszel.
Akik mar voltak kint, ez atveres gyanus ugye?
Egyedul vagyok magyar,minden munkatarsam (3 fo) meg a fonokom is nemet.
A "putriba" ahol lakom se futes se víz,mindenert at kell jarnom a fonok hazaba.Ha ramjon a fosas futhatok 3 utcat.
Atveres gyanus?
Már most átvertek, ha nem ilyen szállást ígértek.
Azt hogy fizet vagy nem fizet meg senki nem tudja neked megmondani. Neked kell eldöntened mit teszel.
Egyébként részvétem.
Fizetést kaptál már? Most a nyáron nekem is elindult pár ismerősöm egy csapatban, két hónapot voltak kint mire rájöttek, hogy átverték őket, azóta sem láttak egy fillért sem a fizetésből...
Én úgy gondolom, hogy ha ki is fizetnek, az már önmagában is elég megalázó, hogy ilyen körülmények között kell élned és az ígért dolgokból semmit nem látsz, tehát lelépnék a helyedben még amíg tudok!
Oktober vegere igerte a fonok a fizetest,havonta fizet.
Hat a putrit az alatt ertem,hogy amit igert:
Sajat SZoba-konyha és mas munkasokkal kozos furdo ez meg oke, de szornyu helyre kerultem,meg wc sincs,olyan mint egy kamping.
Mi az hogy nincs wc? Lazan beperelhetned amugy az egesz sztori miatt!!! Hiszen atvert es te nem mentel bele hogy ne jelentsen be hanem o nem jelent be!
Allitsd dontes ele hogy vagy bejelent es valtoznak a korulmenyek vagy lelepsz es akar ha nagyon kemeny vagy es nagyon megalazo az egesz azt is meg lehet mondani hogy a polizeit is erdekelni fogjak a dolgai!
A szemtelen nemetje! Sanyargatja itt a mi honfitarsunkat!
En tuti beperelnem es rauszitanam a rendoroket, mondjuk ha velem rosszul vannak azt 3x-osan banjak meg utana... egyebkent kedes vagyok ha velem is kedvesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!