Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megbántad hogy nem mentél...

Megbántad hogy nem mentél érettségi után egyetemr/főiskolára hanem dolgozni mentél vagy okj-s képzésen vettél részt?

Figyelt kérdés
Én szeretnék egyetemre járni de amit ott tanulnák avval nem lehet elhelyezkedni mert egyszerüen nem kapnák érte pénzt mást viszonyt nem akarok tanulni nem akorok sok diplomát inkább dolgoznék pedig azért lenne esélyem, sok fösulira/egyetemre felvennének. Vannak itt olyanok akik évek múlva megbánták és mégis visszamentek suliba?

2012. okt. 4. 22:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7. válaszoló, elég sok érdekes dolgot írtál de leszeretném szögezni hogy nem azért akarok MKE-re menni mert akarok egy diplomát hanem mert érdekel a festészet és tanulni szeretnék.
2012. okt. 10. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Aham és a festészethez kell egy egész diploma?

Fogod a könyveket elolvasod ami erről szól, elmész festőművészekhez festőtáborba?

Oké értem én hogy érdekel, de te is írod a kérdésedben hogy azzal nem lehet elhelyezkedni... valljuk be hogy Magyarországon ma luxus úgy elindulni egy képzésben, hogy legyen egy papírod amivel nem tudsz elhelyezkedni, mert ha az átlagfizetéshez megnézzük mennyibe kerül egy egyetem: tankönyvek, utazás, lakhatás, étel, kiesett fizetés az igenis LUXUS itt...

nekem legalábbis annak tűnik...

a festészet meg igen... hát pont az amivel nagyon kicsi az esélye hogy jól fogsz keresni, főleg hogy manapság a művészet pöcegödrében téblábolunk ahol trendy az ami megbotránkoztat, de értéket nem közvetít, unalmas pedig az ami simán szemetgyönyörködtető...

2012. okt. 10. 23:35
 13/15 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Hát figyelj, ha téged komolyan érdekel és azért akarsz tanulni, akkor az már fél siker! úgy értem, hogy kevésbé fogod megbánni.

Az a kérdés, hogy utána mindenképp kizárólag azzal a diplomával akarsz elhelyezkedni (vagy hogy fogalmazzak), vagy pedig dolgoznál bármit, és mellette kedvtelésből festenél, és tanulnál?

Mert ha nem akarsz mást dolgozni, akkor megbánhatod az egészet.

Ha viszont igen, és ez a tanulás csak melléktevékenység, akkor nem fogod megbánni. És mivel komolyan érdekel is téged, még sikereid is lehetnek, akár az lehet fő tevékenységed. Csak nem szabad úgy nekiindulni, hogy valóban az lesz. Szerintem.

2012. okt. 11. 07:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen kedves utoló válaszoló én is így gondolom hogy mellette színte bármit dolgoznék és a tanulás csak mellékes lenne.
2012. okt. 11. 23:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Bocsi kimaradtt az s utolsó, de gáz.
2012. okt. 11. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!