Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehetne tenni ha a munka...

Mit lehetne tenni ha a munka helyemen fenyegetőznek és zsarolnak?

Figyelt kérdés

nem sok munka lehetőségem van,közmunkán dolgozom egy kis településen.

nyáron párszor volt hőség riadó,haza engedtek meg mikor szakad az eső nem kellet dolgozni..

de mikor kitalálnak valamit akkor határidőre kell meg csinálni..sok tulóra szombat vasárnap is munka..

sőt van hogy 2napig folyamatosan ott kell lenni..

és szabadságra se engednek el hiába van..

viszont letöltöm a munka időm miért fenyegetőznek azzal ha nem megyek kifognak rugni meg felhoznak dolgokat (fentiekbe soroltakat)

de ha én említem hogy mikor szerződésem nem volt akkor is be mentem azt elfelejtik..

itthoni dolgaim is lenének meg piheni is akarok de félek hogy ezt a kevés pénzt amit ott fizetnek attól is elesek.

mit tegyek?

2012. okt. 4. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdj el gyűjteni bizonyítékokat arra vonatkozóan hogy szerződés nélkül foglakoztattak, ez ugyanis bűncselekmény.

Aztán ha kirúgnak, első utad a hatóságokhoz vezessen, és pakolj ki nekik. Akkor már úgyis mindegy, téged már kirúgtak, őket meg jól megbsszák feketefoglalkoztatásért.

2012. okt. 4. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Van közmunkások szakszervezete, nekik írj!
2012. okt. 4. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Munkaszerződésed tartalmazza mire kérhet a munkáltató. Közmunkásként hétvégi munkára nem tudom hogyan (nagyot néztem) ..48órán át ott lenni..szintén érdekes for me. Hol vagy közmunkán a harmadik világban?? Amit előír a szerződés azt csináld meg. Azon túl asztalra kell csapni és fenyegetőzni (újság tv, hatóság ombudsman ) Ismerve a vidéket, a hivatali parasztok ettől berezelnek majd.
2012. okt. 9. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!