Start kártya megszűnése?
Jövő héten állnék munkába, mondtam a főnöknek, hogy akkor a napokban igényelnem kellene a kártyát, mire azt válaszolta, ő úgy tudja, megszűnt... Tényleg így van?
A másik kérdésem pedig, ha nem úgy alakul, és másik munkahelyet találok, amíg érvényességi időn belül maradok, a következő munkánál is érvényes lesz még?
Köszönöm a választ előre is!
Létezik még én 2 hete váltottam ki. Amúgy kártyát nem adnak, mert nem gyártanak 1,5 éve, íy az igénylőlapon X-eld be hogy igazolást kérek a kártya adatairól akkor adnak egy papírt, ami helyettesíti a kártyát.
Ha átmész másik helyre ott már nem érvényes, mert mér nem 1. munkaviszonyod lesz.
A start extra és start plusz kártyák szűntek meg, azok helyett van a start bónusz.
A sima start is megvan (még)
Az érvényességi időn belül több munkahelyen is felhasználhatod a start kártyát, nincs olyan, hogy csak az első munkaviszonyodban veheted igénybe. Az a kikötés van az érvényességen belül, hogy legalább napi 4 órás, és legalább 1 havi munkaviszonynak meg kell lennie, hogy a munkáltató érvényesíteni tudja a kedvezményt.
Ha megszűnik a munkaviszonyod ennél a cégnél, vissza kell adniuk az igazoló lapot, és azzal a következő munkahelye(i)d is érvényesíthetik a start kártyás kedvezményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!