Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi ez a start bónusz kártya?

Mi ez a start bónusz kártya?

Figyelt kérdés
Most tűnt fel, hogy van ilyesmi is, bár nem egészen tiszta, hogy mi ez és ki veheti igénybe. Tapasztalatok? (gyes gyed nem érint)

2012. szept. 22. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:

A munkáltató járulékkedvezményt kap utánad. Te nem kapsz több fizetést ugyan, viszont nekik kevesebbet kell utánad fizetni.

APEHnél tudod igényelni (illetve most már NAV), ha még nem volt munkaviszonyod és ha regisztrálva vagy legalább 3 hónapja a munkaügyi központban. Ha nem vagy annyi ideje regisztrálva, akkor sima Start kártyát igényelhetsz.

2012. szept. 24. 02:24
 2/4 A kérdező kommentje:
a 3 hónap stimmel, de nem vagyok pályakezdő, és ffi vagyok.
2012. szept. 24. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem pályakezdőknek is van ilyen, nézz utána!
2012. szept. 25. 00:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Asszem megvan a lényeg, hogy az igényelheti aki nem kap ellátást. Ez alapján nekem ez kilőve, mert még van másom.
2012. szept. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!