Mennyit kérhetek? Mi a reális?
Figyelt kérdés
Szeretnék másodállásban dolgozni, jelentkeztem kisegítő könyvelőnek. A kérdésem az lenne, hogy hány forintos órabért kérhetek el, ami nem olyan sok ahhoz, hogy azt mondja a munkaadó "Na, ezt már nem!", és nem is olyan kevés, tehát, amivel Én is jól járok. Segítségeteket előre is köszönöm.2009. aug. 4. 12:03
1/1 anonim válasza:
ezt embere "főnöke vagy cége" válogatja. Szerintem egy ilyen iroda tisztában van az anyagiakkal,én a helyedben, ha megkérdezné akkor egy számomra optimális árat mondanék, aztán ha felülbírálna és mondana más, kisebb összeget akkor azt mondanám, köszönöm nem, ez kevés mert bla bla bla.....
ha erre sem reagál akkor meg vagy elfogadnám és azt mondanám hogy jó akkor legyen ennyi vagy próbálnék még valami juttatást kicsikarni belőle, de ha nem menne és tényleg nagyon keveset fizetne akkor nem vállalnám el.
szóval szerintem az órabért szerintem előbb kérdezd meg, ha visszakérdez akkor a legmagasabbat mondd neki amire gondoltál, ha nem megy alkudjatok optimálisra, vesztenivalód nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!