Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok? Vagy...

Ti mit csinálnátok? Vagy nincs is baj?

Figyelt kérdés

Na, szóval felvettek dolgozni és kell alkalmassági. Csütörtökön vettek fel (vagyis még csak szóban), és mondta aki felvett, hogy menjek el tüdőszűrőre, meg majd alkalmasságira. Mondta, hogy hová menjek tüdőszűrőre, meg hogy hová alkalmasságira, és majd ha minden papír megvan, telefonáljak. Na, pénteken elmentem t.szűrőre, de én nem oda mentem, amit ajánlott, hanem ami közelebb van a lakásomhoz, de ma voltam az eredményért, és mondták, hogy csak szerdára lesz kész, de amit a munkahelyen mondott az illető, azt mondta, ott másnapra már kész a lelet. De én ugye nem sejtettem, hogy egy kerülettel arrébb már nem másnap, hanem 2-3 nap múlva van kész.

Próbáltam telefonálni, de nem vették fel a munkahelyen.

Szerintetek nem lesz baj belőle, ha csak szerdán lesznek meg a dolgok, mondjuk hétfő vagy kedd helyett?

2012. okt. 1. 14:17
 1/2 whitenigga ***** válasza:
Nyugivan, semmi probléma nem lesz; megszűrték a tüdőd, tiszta lehet a lelkiismereted. :D
2012. okt. 1. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a munkáltató, azt mondanám, hogy korán kezded a balfékeskedést és az okoskodást.

Biztosan el fog gondolkodni azon, hogy ő elmondott mindent, hogy hova menj stb. te meg képtelen voltál megcsinálni úgy, ahogy ő elmondta...

Ezek után vajon a munkafeladatodat is így végzed el, hogy mindegy a munkáltató mit mond, te úgy csinálod, ahogy te gondolod.

Nem leszel hosszú életű a cégnél ezzel a mentalitással!

2012. okt. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!