Van még olyan ember akinek nincs munkája és itthon van emiatt?
Figyelt kérdés
Most végeztem szakmán ebben az évben de még nem találtam munkát. Már 1 hónapja itthon vagyok de minden nappal rosszabb. Minden nap nézem a munkákat de nincs semmi. Jelentkeztem gyárba is dolgozni de oda sem hívnak. Már bánom, hogy ezt a szakmát végeztem el inkább mentem volna cukrásznak vagy szakácsnak azzal többre mentem volna. (kisgyermekgondozónak tanultam) Ti mit csináltok egész nap? Angolt tanulok mert jövőre szeretnék nyelvvizsgázni és egyetemre jelentkezni. 20/L2012. okt. 1. 11:14
11/14 anonim válasza:
Én is otthon vagyok :(
Eddig dolgoztam, 3 hete küldtek el és fogalmam sincs hogy miért... Suliba is járok és annak a ktg-ét is fizetnem kell. Nem bírom már, tanulnom kéne de képtelen vagyok mert a munka hiányán rágódom :S
12/14 anonim válasza:
Sajnos én is így vagyok.Bár én nem unatkozok itthon,mert egyetemezek levelezőn és mellette nyelvvizsgára készülök,meg még sok más.De az viszont nagyon fáj,hogy nem találok munkát és nincs pénzem.Nekem nyáron vették el a munkám,nagyon szerettem azt csinálni,ki is voltam akadva miatta rendesen.Ráadásul utána ellopták a pénztárcámat,amiben benne volt az egész fizetésem,mert épp vásárolni szerettem volna.Úgyhogy most itt vagyok tök csórón és semmi lehetőség nincs.Amilyen munkákat ígértek,abból sem tudom,mi fog teljesülni,szerintem semmi.Ja és a netes hirdetések nagy része szerintem kamu,azokkal nagyon kell vigyázni.Ez is megnehezíti a munkakeresést.
13/14 anonim válasza:
Esetleg ha kint élő magyar családhoz mennél? Mellette eljárnál nyelvtanfolyamra, és tuti sok minden ragadna rád a mindennapokban is (játszótéren stb...). Ha meg valami hivatalos ügyben segítség kell, akkor meg tudnak az elején a családtagok is segíteni. Nagyon hamar meg lehet tanulni ha az ember be van dobva a mélyvízbe és lehet még tudnál is egy keveset félrerakni.
14/14 anonim válasza:
4-es vagyok
villanyszerelőnek tanulok.. Jó szakma csak éppen hiába tanulom. Az angol anyanyelvi szinten megy (itt kint érettségiztem) . Hiába leszek villanyszerelő ha nincs angol munkareferenciám, és nem vesznek fel gyakornoknak sem. Pedig osztályelső vagyok. Elkeserítő nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!