Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári diákmunkát szeretnék...

Nyári diákmunkát szeretnék külföldön vállalni. Tudnátok pár tippet adni, hova mehetnék? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Érettségi után szeretnék valahova kimenni dolgozni. Középszinten beszélek angolul, németül és olvasva a hollandot is nagyjából megértem. Egy általános gimnáziumba járok, így semmilyen szakmai gyakorlatom nincsen.
2012. szept. 29. 12:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Angliában nyári munkára sokszor bolti eladónak keresnek diákokat. Szoktak lenni szórólapozási munkák is nyáron. Vagy kávézókban felszolgálónak..Gyerekekre is szoktak nyáron vigyázni, vagy vidámparkba mennek dolgozni. Vannak kis cégek akik nyáron nyári melóra vesznek fel diákokat (a mi cégünk is ilyen) A legtöbb nyári munkát ismerős által vagy a jobcentre-ben tudod meg.

Egy jó tanács. Ha kint akarsz dolgozni bármelyik országban, érdemes már márciustól keresni a melókat. Sok a külföldön diák akik kint dolgoznak, és nem mennek haza, hogy maradnak és dolgoznak.

2012. szept. 29. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én néhány éve a ccusa-n keresztül dolgoztam 3 hónapig az USA-ban. Gyerektáborokba közvetítenek felügyelőket és konyhai kisegítőket, meg esetleg mosodába, ilyen helyekre embereket. Néhány száz eurót ugyan be kellett fizetni, de ők állták a repülőjegyet, és hát a táborban sincs semmi kiadásod, hiszen biztosítják a szállást és az étkezést.
2012. szept. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!