Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Nyári diákmunkát keresek...

Nyári diákmunkát keresek külföldön. Mégis hol találhatok?

Figyelt kérdés
Olyan munkát keresek, ahol tudom hasznosítani a felsőfokú angol nyelvtudásomat. De sehol nem találok semmit. Mindenhol minimum 4 hónap meg 6 hónap, de én kifejezetten nyárra keresek munkát max 2 hónapig. Tudnátok segíteni? Az euwork-öt már néztem, de ott is min, 4 hónap a munkavállalási idő. Illetve néztem egy olyat, hogy angliai gyermektáboroztatás, próbáltam rá jelentkezni, de visszadobta azzal, hogy a nevem(!) a saját nevem érvénytelen.
2012. márc. 6. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Az angliai gyerektáboroztatási jelentkezési űrlaphoz annyit,hogy próbáld meg ékezetek nélkül beírni a nevedet.

Hány éves vagy? Külföldön szerintem kell a betöltött 18 éves kor,mert ha kinn ér valami baleset,a munkáltatót szanaszét lehet perelni a költségekkel,ha meg neadjisten meghalsz egy üzemi balesetben,akkor ez,hogy nem vagy 18,és úgy foglalkoztatnak,még a munkáltató "életébe is kerülhet",ergó bezárathatják a céget.

Mindenképp kell valami papír szerintem egyrészt egy helyi diákmunka-közvetítőtől(amihez meg az kell,hogy legyen itthon valamilyen iskolánál jogviszonyod,különben meg ők,vagyis az itthoni munkaközvetítő dolgozói nem állnak veled szóba),amivel megkereshetsz egy kinti irodát(vagy akár egy tök más diákmunka-közvetítő céget,hogy te ennek és ennek az irodának a kiküldetett,kiközvetített diákja vagy...ehhez se árt valami program...ERASMUS,SOCRATES,akármi)

2012. márc. 6. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos az első nem igazán tud pár infót.

Angliában 16 éves korig van tankötelesség.Vagyis 16 éves kortól akár főállásban is lehet dolgozni,és 16 éves kortól lehet dolgozni diákként is(a fiam is mint diák dolgozik suli mellett)

Angliában vannak diákmelók,csak a legtöbbjét nem újságban hirdetik,hanem simán csak a kirakatban,helyi újságokban ajánlják.

Írod,hogy van felsőfokú angol nyelvtudásod.

Akkor a következőt tenném a helyedben.Nyáron kiutaznék egyénileg,és magam keresnék melót.Nem kell azt mondani,hogy csak 2 hónapra kell,csak jelentkezel melóra és dolgozol.Később ha már elég volt,kilépsz..Az egyik ismerősöm lányát tavaly így fogadtuk be.Kijött júniusban,és mivel tudott angolul 3 nap múlva fel is vették egy kávézóba dolgozni.Augusztus végén bement és elköszönt,vagyis kilépett.

(mindig van hirdetve kirakatban munkák)

2012. márc. 6. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:
19 vagyok. Az a gond a simán csak kiutazással, hogy hol aludnék? Nincs ismerős, senki az ég adta világon. Kimegyek aztán nem találok munkák és csak a megspórolt pénzem úszott el. Én csak úgy mennék ki, hogy biztos melóm van és mások is ezt mondták.
2012. márc. 6. 10:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Beírtam ékezetek nélkül a nevem és elküldte. Köszi szépen, ez eszembe se jutott, mivel magyar oldal :) De legalább meg van, remélem lesz belőle valami.
2012. márc. 6. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!