Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Korrekt internetes jövedelemre...

Korrekt internetes jövedelemre szeretnék szert tenni és az életem minőségén javítani. Jelige: józan paraszti ész. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

a józan paraszti ész magába foglalja az alábbiakat : NE piramis,NE mátrix, NE keljen vásárolnom, hogy gazdagodjak(tesco, aushan akciói kedvezőbbek), NE válaszborítékért tájékoztatjukkal kezdődjön a dolog. NE kelljen fiktív cégnek, gagyi weboldallal bármit is befizetni.(leinformálható),NE webshop....

jencuska@gmail.com-ra várom megtisztelő ajánlatukat

2009. aug. 3. 03:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a (nekem már csak 4-es számú hozzászóló marad, négyeske)válaszát, és pozitív hozzászólását. 100%-osan osztom a véleményét!!!! A magyar mentalitástól kezdve a kritikus, beképzelt megjegyzéseitekig. Azért kiwi lennék, ti mennyit dolgoztok és mennyire vagytok magasan képzettek, de nagyjából van fogalmam róla.Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni. Ha olyan baromi jól állnátok, akkor nem holmi fórum internetes álláslehetőségei között mazsoláznátok :)))) Egyébként meg amelyik kutya ugat, az nem harap. Szóval nagy a szátok, azt lehet ti csináljátok azt amit nekem ajánlotok.Hát csak csináljátok, de engem ne keverjetek bele piszkos kis üzleteitekbe. Mindenesetre törekedtem életem során mindig arra, hogy az ilyen emberektől távol tartsam magam.Nehéz dolgom volt. Mint ahogy most is az induló fórumommal. Mert nem arról szól, amiket ti ösze vissza firkantotok oda, nem zagyvaságok a szlogenem, hanem "józan paraszti ész" !!!!!!! A gyengébbek kedvéért mégegyszer kihangsúlyozom.
2009. aug. 6. 15:55
 12/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy szerintem, hogy ki kicsoda és milyen végzettségű és milyen beosztásban dolgozik, mindenesetre elámulok az itt olvasott összes, méltatlan és borzalmas stílusú hozzászólásokon!
2010. márc. 24. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!