Közalkalmazotti állásnál mennyire csekkolják le a pályázót? A korábbi munkahelyeinek valóságáról és a végzettségéről meggyőződnek valami központi adatbázisban?
Egy közalkalmazotti jogviszonyú fizikai munkára jelentkeznék, ezért nem írnám be, hogy diplomám van...
Az egyetemi évek idejére pedig beírnék valami céget, vagy a későbbi munkahelyemet írnám arra az időre is.
És az elmúlt 2 évre, amit munka nélkül szenvedtem át, arra is beírnék egy céget, és ha arra rákérdeznek, azt mondanám, hogy nem jelentettek be, (az ottani cégvezető amúgy is elérhetetlen, tehát őket nem tudnák felhívni).
Érdemes ezeket megtenni, hogy felvegyenek, vagy mivel önkormányzat lenne a munkaadó, ott minden hivatalos ügyembe belelátnak? Így kiderülne, hogy diplomás vagyok és nem is dolgoztam 1-2 helyen, amit feltüntettem?
Vagy pedig nem nézik, és ugyanúgy felvételiztetnek, mint bármely cég?
Köszi, azóta már le is beszéltem magam, hogy oda jelentkezzek. Úgysem érezném ott jól magam. Meg önéletrajzot is egy sablon szerint kell kitölteni, azaz minden infót kérnek.
Úgysem vennének fel diplomával, meg ennyi munkanélküliként töltött idővel. Még ha behívnának is, csak egy felesleges hercehurca lenne, vagy semmit se válaszolnának a pályázatomra...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!