Bejárónőt és kertészt alkalmaznék,sofőrt nem mert szeretek vezetni és testőrt sem mert meg tudom védeni magam.
2012. szept. 24. 14:49
2/10 anonim válasza:
szakácsot tuti alkalmaznék, mert imádok zabálni, és külön cukrászt is, mert a szép, különleges édességeket még jobban.
sofőrt is.
kertre nem költenék, ugyanazt nézni minden nap unalmas, inkább valami fäsza városba költöznék, ahol sok szép park van, és oda járnék minden hajnalban relaxálni.
testőrt nem, mert szeretek otthon ülni, meg utálok emberek közé menni amúgyis.
2012. szept. 24. 15:36
3/10 anonim válasza:
Nem!
2012. szept. 24. 15:52
4/10 anonim válasza:
A saját szakács jó lehet.
Sofőr nem kell, testőr sem igazán, úgysem tudná a többség, hogy lottónyertes vagyok, miért támadnának meg nagyobb eséllyel? Gáz helyeken nem mászkálok, maximum ha éjjel kellene kihalt helyre mennem, oda vinnék 1 nagyobb embert.
Kertész majd akkor ha nyerek a lottón és lesz kertem. Takarítónő viszont jól jöhet.
Gyerek mellé sem kell senki, ha már olyan gazdag lennék dolgozni sem kellene, lehetek én a gyerekkel. Esetleg néha amikor el akarok menni és senki rokon nem ér rá.
2012. szept. 24. 17:35
5/10 anonim válasza:
maximum talán szakács de az sem biztos
2012. szept. 24. 19:17
6/10 anonim válasza:
Igen, bejárónő és ha kertesházban lennék akkor kertész is.
2012. szept. 24. 20:53
7/10 anonim válasza:
Én Ausztriában vennék egy kis faházat(olcsó kifűteni) egy sípálya alján, vagy építtetnék. Nap és szélenergiát is felhasználnék, erre alapulna. És én gondoznám, semilyen személyzet nem lenne. Szeretek mindent úgy csinálni, ahogy az én szokásom, és kedvem tartja.
2012. okt. 24. 18:48
8/10 anonim válasza:
szakács az biztos de csak havonta 15-napra jönne, mert szeretek főzni, de nem lenne rá időm, mondjuk két naponta jönne. Sofőrt nem mert vezetni élvezet. Testőrt csak ha olyan helyre mennék ami nagyon veszélyes, amugy meg ha annyi időm lenne minden nap kondizni járnék, és meg tudnám védeni magam. És a saját kertemet jobb szeretem én berendezni, meg a lakást is,
2013. márc. 16. 17:19
9/10 anonim válasza:
talán egy takarítónőt, mert annyi pénzzel nem lenne kedvem magam takarítani
2013. márc. 16. 17:20
10/10 anonim válasza:
Szakácsot és sofőrt igen (utóbbi nem biztos vagy csak bulikba), bejárónőt nem, szeretek takarítani.
Meg egy profi személyi edzőt is felbérelnék, aki tényleg érti a szakmáját, illetve harcművészetet is saját mesterrel tanulnék, aki csak velem foglalkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!