Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy startégiai...

Mennyit keres egy startégiai beszerző?

Figyelt kérdés
Székesfehérvári cég, nem kér idegen nyelvet (csak előny)

2012. szept. 21. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:

azért egy stratbeszerzőnél valljuk be, krva nagy előny az idegen nyelv... :)

multinál nettó 300k+

2012. szept. 21. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp előny :), de nem elvárás ennél a cégnél. Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2012. szept. 21. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
#1 válaszoló: Lehetetlen amit írtál, hogy a multinál nettó 300 ezer felett lenne a beszerző. Az bruttó 460 ezer lenne, annyit meg arra nem fizetnek. Én felsőfokon beszélek angol, németül, kicsit franciául is, és ehez képest fikaszt nem kapok. Bruttó 250 ezer SSC-ben.
2013. aug. 27. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Stratégiai beszerzésről beszélve, (nagy) multinál, de nem SSC-ben: én 4-5 éve kaptam kicsivel netto 300 alatt... másrészt, akkoriban is, (több tapasztalattal) elérhető volt a havi br. 1mill (netto kb 500).

Utolsó: SSC-ben, te strat.beszerző vagy? Tehát pl. beszállitói kvalifikáció és fejlesztés, szerződéses modellek tárgyalása, üzletfejlesztés, közép(+hosszú)távú beszerzési stratégia több telephelyre / globálisan a feladataid közé tartozik? (Nem "csak" éves ártárgyalások - ami rendkivül fontos része (lehet) a munkának, de azért ez is egy nagy terület). Aztán lehet, hogy mindez része az SSC-s munkának.

Végül: egyetértek elsővel: strat. beszerzés idegen nyelvek nélkül számomra nem elképzelhető.

2013. aug. 31. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!