Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az állásinterjú veszélyes üzem?

Az állásinterjú veszélyes üzem?

Figyelt kérdés

tehát elmész egy interjúra, gyakorlatilag, ott teljesen meg kell győznöd, az emberkét, hogy te vagy a legalkalmasabb jelölt és nem az, aki utánad jön egy órával.

úgy érzem elég egy negatív pont is "véged" is van.

2009. aug. 1. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
veszélyes bizony, én legutóbb megpofoztam az interjúztató szőkecicát mert zöldeket beszélt
2009. aug. 1. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen igazad van. De ha belegondolsz, lehet negatív pontod is, ha a másik jelölt(ek)nek több van :) A lényeg, hogy az adott felhozatalból kell neked lenni a legjobbnak.

A másik oldalról, a leendő munkaadó oldaláról sem könnyű a helyzet. A jelöltek nagyon hasonló teljesítménnyel kerülnek oda az interjúra. Ha volt előzetes válogatás, akkor az a helyzet, hogy tulajdonképpen minden jelölt alkalmas a pozíció betöltésére, mégis ki kell választani egyet. Ilyenkor természetesen már számít a jelölt megjelenése, modora, viselkedése.

2009. aug. 1. 09:56
 3/7 A kérdező kommentje:

"veszélyes bizony, én legutóbb megpofoztam az interjúztató szőkecicát mert zöldeket beszélt"

biztos stressz interjú volt, szóval ezek szerint be buktad. :D

2009. aug. 1. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában elég sok helyen voltam, hááát, volt hogy olyan ostoba nő interjúztatott, hogy nekem kellett rávezetnem hogy miket kérdezzen. Egyik helyen tök érdekes volt (most itt dolgozom), mert grafológus volt az első ember, akivel találkoztam. Teljes jellemrajzot készített, anélkül hogy bármit elmondtam volna magamról. Iszonyatosan imponáló volt, azt éreztem, itt a helyem.

De nagyon sokat számít, hogy te mit gondolsz. Ha el tudod hinni, hogy valóban alkalmas vagy a feladatra, akkor másokkal is el tudod hitetni. És tényleg a te fejedben dőlnek el a dolgok.

2009. aug. 1. 10:31
 5/7 A kérdező kommentje:

"olyan ostoba nő interjúztatott, hogy nekem kellett rávezetnem hogy miket kérdezzen" ettől nem félek, ahova mennénk elég, durván lehet szívatni az ember, annyira nagy a témakör. informatika/programozás.

csak én elég nehezen kerül "szinkronba" új emberekkel.

aztán azt is tudom, hogy hajlamos vagyok dadogásra és dolgok túlmagyarázására.

2009. aug. 1. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Az állásinterjún vagy te csinálsz hülyét az interjuzattoból vagy ö belöled..

A lényeg az hogy ne nyalizz mert az baromi szánalmas!

Add magad és ha tudsz diktálj, ha nem hagyják hogy kibontakozz még az interjun sem akkor az egy droid hely, sok jóra ne számits...

2009. aug. 2. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
53%

OFF!

Nekem is a kolegákkal van állandóan bajom, leginkább azokkal akik a nyalizáson kívül semmi mást nem tudnak

Meg az oylan fönökökkel is tele van a tököm akik ismerik hogy mi a probléma, tudják hogy fennáll a probléma, talán még meg is tudnák oldani, de kényelmesebb elsiklani mellette, vagy épp a napi feketebárány nyakába varrni az okokat mint afféle feszöltséglevezetést csak mert az éjjel az asszonynal nem volt szex...

És ha vki felhívja a figyelmét rá hogy ezt igy meg igy lehetne orvosolni, akkor visszaél a vezetoi hatalmával és elkezd hibákat keresni benned, bezzeg akik a seggét nyalják azoknak a buksiját simogatja, nem számít hogy ostoba szabályok szerint cselekszenek, és nincs hatékonyság mögöttük csak okoskodás...

Na az iylen közegtöl hányni tudnék!!

2009. aug. 2. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!